Nieuws

Op veler verzoek start Wijnu met een proef om ook op  zondagmiddagen open te zijn voor een praatje, een drankje , een koffie of een spelletje kaarten, biljarten, sjoelen, dammen , schaken en bij goed weer jeu de boules.   Te beginnen op zondag 20 Augustus a.s. Openingstijden 13:30 tot 16:30 uur.

Planning Optreden


8 April 2018  Zondagochtend 10:30

St.Jan Uden

9 April 2018 Maandagmiddag 14:30

Huize Barbara Wijbosch Schijndel

27 Mei 2018 Zondagmiddag 14:30

In Aatrium  Veghel

1 Juni 2018 Vrijdagmiddag  14:30

in Joachim en Anna

12 Juni 2018 Dinsdagmiddag 14:30

in Simeonshof Erp

Koor Cantabile dankt MB Service Veghel (Mercedes) voor hun donatie.  Een steuntje in  de rug is van harte welkom. Wilt u dit goede voorbeeld volgen en ook bijdragen? Bij ons is elk bedrag welkom.  Het is de enige manier om de contributie te beperken. Veel van onze leden hebben alleen AOW

 

Weet u dat zingen in een koor gezond is? Het traint je hersenen want je moet je concentreren . je moet je tekst kennen, je moet naar je medezangers luisteren en je moet ook nog op de dirigent letten. Verder heeft het samenzingen-een sociaal aspect: Je moet naar buiten, je hoort bij een groep, je bent daar nodig en het is fijn als je met zijn allen iets moois neer kunt zetten. Nadat u dit gelezen hebt denkt u misschien: dat lijkt me ook wel wat, kom dan eens luisteren op dinsdagmiddag in het Wijnu gebouw Wilgenstraat 15 Veghel.

Op de repetitie zingen we serieus maar het blijft gezellig! Dus meldt u aan. Dames maar vooral ook Heren van zijn van
harte welkom bij Cantabilé.

Want zingen brengt vreugde en HOUDT JONG!

Reactie plaatsen

Reacties

Helene nivard
2 maanden geleden

Ik zou graag op de dinsdagmiddag eens komen luisteren en kijken of het wat voor mij is. Ik hoor graag wanneer dat kan? Vriendelijke groeten. Mevr. H.nivard

Bezoeker AAtrium
een jaar geleden

Dinsdagmiddag 9 Mei liep ik bij het AAtrium binnen. Ik werd verrast door een optreden van jullie. Het repertoire was zo mooi en de uitvoering zo goed dat ik de rest van de middag ben gebleven. Ik heb genoten DANK JULLIE WEL!

Debbie Boeren Brabantzorg lokatie Odendael
een jaar geleden

Subject: RE: optreden

Hallo Henny,

Onze bewoners hebben er erg van genoten, dus we willen graag een nieuwe afspraak plannen.
Zou je me wat datums willen mailen die jullie uit komen? Dan prik ik een datum.

Alvast bedankt en fijn weekend.


Met vriendelijke groet,